آغاز به کار نمایشگاه کار و کتاب در دانشگاه صنعتی شریف

هشتمین نمایشگاه کار و سومین نمایشگاه کتاب دانشگاه صنعتی شریف، از یکشنبه ۱۶ مهرماه آغاز به کار کرد.

هشتمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف از یکشنبه ۱۶مهر الی سه شنبه ۱۸ مهرماه جهت بازدید عمومی دایر می باشد.

سومین نمایشگاه کتاب و خدمات آموزشی دانشگاه صنعتی شریف ویژه ی دانشجویان کل کشور به مدت ده روز در دانشگاه صنعتی شریف برپا خواهد بود.

بازدید از “سومین نمایشگاه کتاب و خدمات آموزشی” دانشگاه صنعتی شریف برای عموم آزاد است و تمامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور می‌توانند از تخفیفات ویژه این نمایشگاه از جمله تهیه کتاب و دریافت انواع خدمات آموزشی بهره‌مند گردند.

در هشتمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف که به منظور ایجاد زمینه ی ارتباط مستقیم صنعت و دانشگاه و شناسایی علایق و استعدادها برگزار می شود، ۳۵ شرکت خصوصی و دولتی حضور دارد.
پیش بینی شده است در این نمایشگاه بیش از ۳۵۰ فرصت شغلی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان ایجاد شود.

در این نمایشگاه بیش از ۱۶ کارگاه آموزشی برای شرکت کنندگان برگزار می شود و دانشجویان و فارغ التحصیلان فرصت دارند تا با مدیران شرکت های مستقر در نمایشگاه صحبت و از تجربه ی آنان بهره مند شوند.
بازدید از نمایشگاه کار از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ عصر برای عموم در صورت ثبت‌نام در سایت نمایشگاه، رایگان است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام و حضور در نمایشگاه به آدرس http://jobfair.sharif.ir مراجعه نمایند.