3. اولین نشست آموزشی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد

بر اساس تفاهم نامه مشترک خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، اولین نشست مشترک معاونت آموزش این سازمان با دبیران خانه های صنعت معدن و تجارت سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف؛ در این نشست، پیرامون همکاری های آموزشی به ویژه برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و تخصصی پیشرفته کوتاه مدت و لزوم ارتباط موثر و فعال در زمینه آموزش اعضای خانه صنعت، معدن و تجارت در سراسر کشور تبادل نظر شد.

بازنگری، ویرایش و روز آمد کردن دوره های کوتاه مدت، فناورمحور و مهارت محور مورد نیاز خانه صنعت، معدن و تجارت ایران از دیگر مباحث این نشست بود که از سوی کارشناسان حوزه ی فعالیتهای آموزشی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف مورد بررسی قرار گرفت.