برگزاری مراسم جشن با حضور خانواده های اعضای سازمان جهادگران شریف و تقدیر از جهادگران برگزیده و دانش آموزان ممتاز

همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، طی مراسم جشنی که با حضور اعضای سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و خانواده های آنان و با حضور مسئولان این سازمان برگزار شد، از جهادگران برگزیده و دانش آموزان ممتاز خانواده های جهادگران شریف تقدیر شد.

در ابتدای مراسم پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم، مهندس حاجیلو رئیس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با خوش آمدگویی به اعضای خانواده جهادگران شریف و تبریک سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، گزارشی کوتاه در ارتباط با فعالیتهای این سازمان طی چندماه گذشته و دستارودهای بخش های مختلف فرهنگی، پژوهشی، پشتیبانی و آموزشی ارائه کردند.

وی موفقیت های کسب شده را حاصل زحمات و تلاش همه اعضای سازمان ذکر کرد و در ادامه با اشاره به فعالیتهای فرهنگی این سازمان گفت: ترویج و تقویت فرهنگ خودباوری در دانشگاه ها با توسل به عمل از رسالت هایی است که واحدهای جهاددانشگاهی به عهده دارند و در عمل به این رسالت، سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف نیز طی چندین دهه همیشه سعی کرده است با نوآوری در انجام فعالیتهای فرهنگی و با پشت سر گذاشتن مشکلاتی که از نظر بودجه و … در این زمینه ها وجود دارد، همیشه نوآور باشد.

۵

مهندس حاجیلو برگزاری جشنواره فیلم های صنعتی را یکی از نوآوری های معاونت فرهنگی سازمان جهادشریف عنوان کرد که هم اکنون توسط همکاران واحد هنر ادامه پیدا کرده است.

وی تشکیل شورای فرهنگی در سازمان جهادشریف و بهره گیری از خرد جمعی اعضای سازمان در حوزه فعالیتهای فرهنگی این سازمان را از دیگر فعالیت های فرهنگی این سازمان ذکر کرد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در ادامه با اشاره به فعالیتهای سازمان در زمینه ی پروژه یابی، فعالیت های انجام شده در این زمینه را تا حدودی رضایت بخش عنوان کرد و افزود: برنامه ریزی و بسترسازی در این زمینه در حال انجام است و خدا را شکر که طی سال گذشته شاهد رشد پانصد درصدی در زمینه جذب پروژه و انعقاد قرار دادهای جدید بودیم.

مهندس حاجیلو توسعه آزمایشگاه های تخصصی سازمان جهادشریف و تقویت فرایند اجرای پروژه ها را از دیگر برنامه ها و فعالیت های این سازمان در سال جاری ذکر کرد و گفت: راه اندازی آزمایشگاه تکنولوژی و تجهیزات آب و آبیاری در سال گذشته و توسعه آن در سال جاری در راستای همین برنامه انجام شده است.

وی یکپارچه سازی فعالیتهای آموزشی سازمان و افزایش اختیارات در معاونت آموزشی را از دیگر برنامه ها عنوان کرد که در سال جاری انجام شده است و انشاالله به زودی شاهد افزایش انگیزه و روحیه اعضای این معاونت جهت پیشبرد برنامه ها و اهداف آن باشیم که احساس من این است که این امر تا حدودی محقق شده است.

مهندس حاجیلو کسب عنوان برتر جشنواره تحقیقات صنعتی نیروهای مسلح (سلمان فارسی) و همچنین دریافت تقدیرنامه و کسب نشان فرهنگ و مدیریت جهادی دهمین همایش ملی و اولین جشنواره فرهنگ و مدیریت جهادی از دیگر موفقتیهای سازمان جهادشریف در سالجاری ذکر کرد.

رئیس سازمان جهاد شریف، بروز رسانی سایت سازمان را از دیگر فعالیتهایی ذکر کرد که در جهت تقویت اطلاع رسانی و در راستای اهداف پروژه یابی سازمان در سال جاری انجام شد.

وی از مدیران مراکز و گروه ها و مدیران پروژه یابی آنها خواست با مراجعه و بررسی اطلاعات مربوطه، نیازهای خود را در این زمینه به روابط عمومی جهت بروزرسانی سایت اعلام کنند.

مهندس حاجیلو با طرح یک سئوال از فرزندان جهادگران شریف و تشویق فرد پاسخ دهنده سخنرانی خود را به پایان رساند.

در ادامه مراسم، دکتر محمدصادق حاجی تاروردی سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف ضمن خوش آمدگویی به خانواده های جهادگران و تبریک سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) این روز را سرمنشا تداوم امامت عنوان کرد و برای همه جوانان کشور آرزوی سلامتی و خوشبخی کرد.

دکتر حاجی تاروردی به منظور آشنایی خانواده ها و فرزندان اعضای سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با تاریخچه و فعالیت های جهاددانشگاهی، به ارائه ی خلاصه ای از تاریخچه این نهاد و تشریح فعالیت های برجسته سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و افتخارات کسب شده در طول بیش از ۳۶ سال که با تلاش و پشتکار اعضای این سازمان به دست آمده است، پرداختند.
وی با طرح چند سئوال از فرزندان اعضای این سازمان در ارتباط با جهاددانشگاهی و سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و تشویق پاسخگویان، سخنرانی خود را به پایان رساند.

۷

در این مراسم از جهادگران برگزیده سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و از ۶۴ نفر از دانش آموزان ممتاز خانواده های اعضای این سازمان با اعطای تقددیرنامه و کارت هدیه تقدیر شد.

از میان کارکنان این سازمان از صبوره عبادتی از معاونت پژوهشی، فتح الله غلامی از معاونت پشتیبانی، صغری نعمتی از مرکز خدمات تخصصی اتوماسیون و از میان کارشناسان این سازمان از زینب ستاریان از گروه پژوهشی متالورژی، نسرین سخاییان از معاونت آموزشی، مرجان نظامیان از معاونت پشتیبانی و مهندس خلیل شرافت از مرکز خدمات تخصصی اتوماسیون تقدیر شد. مهندس خلیل شرافت در سالجاری از سوی دفتر مرکزی جهاددانشگاهی نیز به عنوان جهادگر برگزیده انتخاب شد که در مراسمی که به مناسبت ۱۶ مرداد سالروز تشکیل این نهاد برگزار گردید، از ایشان تقدیر شد.

DSC_2576

و از میان مدیران سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف از مهندس علی مهدی زاده مدیر مرکز خدمات تخصصی توسعه تکنولوزی، از شهرام یعقوبی مدیر حسابداری و عامل ناظر مالی، از صدیقه فرهادی مدیر فرهنگی و منابع انسانی و از اعضای هیات علمی این سازمان از مهندس حمیدرضا عطائیان شاغل به خدمت در مرکز خدمات تخصصی فناوری اطلاعات، مهندس کوروس حمزه مدیر گروه پژوهشی اتوماسیون، مهندس فاطمه حافظی مدیر گروه پژوهشی خلأ تقدیر شد.

DSC_9440

اجرای زنده موسیقی سنتی، تاتر موزیکال کودک و نوجوان از دیگر برنامه های مراسم جشن روز شنبه ۱۳ شهریورماه بود که همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد.