ثبت نام دوره های زبان انگلیسی جهاددانشگاهی صنعتی شریف ویژه ترم تابستان آغاز  شده است.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۶۶۰۷۵۶۴۲ روزهای شنبه الی چهارشنبه  در ساعات اداری ۸ الی ۱۶ تماس حاصل فرمایند.

هدف دوره:

هدف این دوره آموزش مهارت های چهارگانه زبان انگلیسی )گفتار، شنیدار،نوشتار و خواندن( می باشد.

در سرتاسر جهان ، زبان آموزان در هر سن و موقعیتی که هستند زبان انگلیسی را برای اهداف مختلف یاد می گیرند. از جمله اهداف یادگیری زبان انگیسی میتوان به یادگیری زبان انگلیسی برای مدرسه، دانشگاه، کار، مسافرت های خارجی، زندگی در کشورهای انگلیسی زبان و ارتقا سطح علمی افراد اشاره کرد.

محتوی و سرفصل دورها:

دوره آموزشی زبان انگلیسی فشرده براساس مجموعه آموزشی Top Notch و برنامه های آموزشی تکمیلی مهارت شنیداری، خواندن ، نگارش و مکالمه می باشد. مجموعه  Top Notchیکی از جدیدترین کتب آموزشی زبان انگلیسی با لهجه آمریکایی است که از شهرت و اعتبار بین المللی خاصی  برخوردار  است.  از ویژگی های مهم این مجموعه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

• تأکید بر آموزش علمی مهارت های چهارگانه زبان انگلیسی
  • آموزش کامل تلفظ و ذخیره  لغت و دستور زبان با بکارگیری جدیدترین و مناسبترین شیوه های یادگیری زبان های خارجی
  • استفاده از موضوعات جدید و متنوع در بحث های  آزاد
  • محتوای آموزشی مناسب و بیادماندنی
  • خلاقیت در تفکر و ساختارهای زبان

ضمنا فراگیران با به پایان رساندن  این دوره ها، آمادگی لازم جهت آزمون های بین المللی پیدا خواهند کرد.

دوره های ترمیک فشرده ( ۶ ترم) به شرح ذیل می باشد:

Pre-Toefl 1 : کتاب Fundamental، طول دوره ۶۰ ساعت

Pre-Toefl2 : کتاب Top Notch 1،، طول دوره ۶۰ ساعت