حجم قراردادهای منعقده‌ سازمان طی دو سال گذشته رشد چند برابری داشته است

دکتر محسن مردانی سرپرست معاونت پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در مراسم گرامیداشت دهه‌ مبارک فجر با تبریک این ایام مبارک، در گزارشی کوتاه، بخشی از دستاوردها و نتایج فعالیت های این سازمان در حوزه‌ پژوهش و فناوری را ارائه کرد.
وی با اشاره به میزان رشد چندین برابری انعقاد قراردادها در دو سال اخیر نسبت به مدت مشابه قبل از آن با توجه به شرایط کنونی کشور، اظهار امیدواری کرد با تلاش همه‌ همکاران در مراکز و گروه ها، این رشد طی ماه‌ها و سال های پیش رو ادامه داشته باشد.
عضو هیات علمی جهادانشگاهی در این گزارش، حجم ریالی پروپوزال های ارائه شده در سال ۹۵ را بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: انتظار ما این بود که ۱۰درصد پروپوزال ها به قرارداد برسد که تاکنون ۵ درصد آن محقق شده است و با مذاکرات خوبی که در حال انجام است، امیدواریم انشاالله بتوانیم تا پایان سال به نتیجه مورد انتظار برسیم.
معاون پژوهشی آموزشی پژوهشکده توسعه تکنولوژی در ادامه با اشاره به دیگر دستاوردهای سازمان در سال ۱۳۹۵، اخذ رتبه دوم توسط گروه پژوهشی مکانیک، اخذ رتبه چهارم توسط گروه پژوهشی اتوماسیون در ارزیابی گروه های فنی و مهندسی جهاددانشگاهی، کسب عنوان پژوهشگر برتر از سوی مهندس رستمی مدیر گروه پژوهشی فناوری اطلاعات و کسب عنوان گروه پژوهشی برتر از سوی گروه پژوهشی اتوماسیون به مدیریت مهندس حمزه در هفته پژوهش را بخشی از موفقیت های سال جاری ذکر کرد.
دکتر مردانی با بیان اینکه یکی از کارفرمایان سازمان به عنوان کارفرمای برتر هفته‌ی پژوهش جهاددانشگاهی انتخاب شد، اخذ گرید A  توسط پژوهشکده توسعه تکنولوژی از وزارت علوم و تحقیقات، اخذ پروانه صلاحیت همکاری خدمات فنی و مهندسی از مراجع مختلف، راه اندازی آزمایشگاه آبیاری فناب، توسعه آزمایشگاه سامانه‌های هوشمند الکترونیکی و توسعه آزمایشگاه متالورژی، بهبود کسب و کار برخی مراکز، بهبود اعتبار و وضعیت نقدینگی بخش پژوهش سازمان را بخشی دیگر از دستاوردهای سال جاری سازمان برشمرد.
دکتر مردانی با تاکید بر تقویت نظام مدیریت پروژه در این سازمان، تهیه رویه امتیازدهی اجرای پروژه، رویه انتخاب و انتصاب مدیر پروژه، ایجاد نظام تضمین کیفیت، آموزش مدیران پروژه و تدوین فرآیندهای مالی و اداری را بخشی دیگر از فعالیتهای سازمان ذکر کرد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که نتایج این فعالیت ها و دستاوردها در سالهای پیش رو به سرانجام خواهد رسید.