دوره تربیت کارشناس اتوماسیون صنعتی  در سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار می شود

«دوره تربیت کارشناس اتوماسیون صنعتی » با هدف ارتقای د انش اتوماسیون صنعتی در صنایع کشور و انتقال تجارب علمی و کاربردی مدرسین با سابقه این حوزه،به همت مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف؛ این دوره بر اساس استانداردهای اروپایی و برترین های این حوزه، به گونه ای تدوین شده است که مهندسین برق را به مباحث مکانیکال و مهندسین مکانیک را به مباحث الکتریکال مجهز نموده و در نهایت کارشناس اتوماسیون صنعتی را قادر به طراحی، اجرا و عیب یابی کلیه سیستمهای اتوماسیون صنعتی خواهد نمود.

«دوره تربیت کارشناس اتوماسیون صنعتی » براساس نیازسنجی های بعمل آمده در صنایع مختلف از قبیل صنایع نفت و گاز ، خودرو سازی ، صنایع دفاع ، صنایع غذایی و دارویی و … تدوین و در راستای رفع خلاء های موجود تدوین و اجرا می شود.

شایان ذکر است بسته ارایه شده در کشور منحصر به فرد می باشد.
افزایش توانمندی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان جویای کار و ارتقاء سطح علمی شاغلان در صنعت از رسالت‌های مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف می باشد. به این منظور و در جهت کمک به اشتغال و ارتقای این افراد، این سازمان طراحی و اجرای کارگاه های عملی شغل محور را بر اساس مهارت‌های حرفه‌ای لازم جهت فعالیت افراد در گروه‌های مختلف شغلی برگزار می‌کند.

دانشجویان و دانش آموختگان علاقمند به حضور در این دوره می‌توانند با مراجعه به بخش مربوطه در پایگاه اطلاع‌رسانی sctae.jdsharif.ac.ir و یا شماره تلفن ۶۶۰۷۵۲۳۷ از مشاوره تخصصی بهره‌مند شوند.