رئیس جهاددانشگاهی صنعتی شریف:به سمت چند رشته ای شدن حرکت می کنیم

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی شریف در دومین گردهمایی مدیران گروه‌های پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی حوزه‌های فنی و مهندسی_علوم پایه جهاد دانشگاهی با تاکید بر اینکه باید بر مسئله تجاری سازی محصولات تمرکز داشته باشیم، اظهار داشت: هم اکنون ۲۰ محصول در جهاددانشگاهی صنعتی شریف موجود است که تجاری سازی نشده‌ است.
حسینعلی حاجیلو افزود: در حال حاضر ساختارهای این سازمان از مباحث آکادمیک دانشگاهی فاصله گرفته و به سمت چند رشته‌ای شدن حرکت می‌کند.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی صنعتی شریف با تاکید بر اینکه باید رابطه سازمان ما با بازار تقویت شود، گفت: هم اکنون در این سازمان ۷ مرکز خدمات تخصصی و ۹ گروه پژوهشی یک قطب علمی اندازه گیری مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف جزو پژوهشکده‌های برتر وزارت دفاع است.
مهندس حاجیلو گفت: در زمینه ی تجاری سازی محصولات این سازمان اقدامات زیادی انجام نشده؛ به همین دلیل حدود ۲۰ محصول داریم که هنوز تجاری سازی نشده‌  است. به منظور تقویت فعالیتها در حوزه ی تجاری سازی، در برنامه های پیش رو، تمرکز خود را بر مسئله تجاری سازی محصولات قرار داده ایم و آنرا جدی تر دنبال می کنیم.
وی در ادامه اظهار داشت: همچنین به منظور افزایش توانمندی مدیریت پروژه، برنامه‌های منسجمی تدوین شده است تا انشاالله بتوانیم طی دو سال آینده ظرفیت توانمندی سازمان را در حوزه ی مدیریت پروژه به دو برابر افزایش دهیم.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف از راه اندازی کارگاه “نگاه استراتژیک به مسائل” در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف خبر داد.