سی و یکمین دوره عالی کارشناس کنترل پروژه برگزار می‌شود

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، سی و یکمین دوره عالی کارشناس کنترل پروژه را برگزار می‌کند.
این دوره‌ با هدف تربیت کارشناس جهت اشتغال در بخش‌های برنامه‌ریزی و کنترل پروژه‌ های سازمان‌های پروژه محور و خصوصا پروژه‌های عمرانی طراحی و اجرا می شود.
نظر به اهمیت و لزوم ارتباط بیشتر فعالیت‌های آموزشی با اهداف و سیاست‌های رشد و توسعه کشور، آموزش‌های شغل محور که بر اساس نیاز بازار کار طراحی می‌شود، نقش مکمل آموزش‌های دانشگاهی را ایفا کرده و دانشجویان و دانش آموختگان را برای ارتقای مهارت های علمی، به دست آوردن شغل و پیشرفت شغلی توانمند می‌کند.
افزایش توانمندی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان جویای کار و ارتقاء سطح علمی شاغلان در صنعت از رسالت‌های مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی صنعتی شریف می باشد. به این منظور و درجهت کمک به اشتغال و ارتقای این افراد، مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف طراحی و اجرای دوره‌های تربیت کارشناس بر اساس مهارت‌های حرفه‌ای لازم جهت فعالیت افراد در گروه‌های مختلف شغلی را برگزار می‌کند.
دانشجویان و دانش آموختگان می‌توانند با مراجعه به بخش مربوطه در پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آموزش های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به نشانی www.sctae.jdsharif.ac.irو یا شماره تلفن ۶۶۰۷۵۶۲۶ از مشاوره تخصصی بهره‌مند شوند.