شماره جدید فصلنامه «توسعه تکنولوژی صنعتی» منتشر شد

سی و یکمین شماره فصلنامه علمی ترویجی «توسعه تکنولوژی صنعتی» بر روی سایت این فصلنامه قرار گرفت.

این شماره از فصلنامه شامل ۶ مقاله در حوزه ی توسعه تکنولوژی صنعتی است که هم اکنون در سایت این فصلنامه به آدرس jtd.iranjournals.ir در دسترس مخاطبان قرار دارد.

مقاله های«ارزیابی عملکرد مدیریت نوآوری و رتبه بندی عوامل موثر بر آن با فرآیند تحلیل شبکه ای»، «ارزیابی و تحلیل ابعاد مدیریت نوآوری با رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری»، «بررسی تأثیر قابلیت مدیریت دانش بر فرایند توسعه محصول جدید» و «بررسی تاثیر و ارائه الگویی برای نقش تسهیم دانش خارجی و نشت دانش بر عملکرد نوآورانه»بخشی از مقاله های منتشر شده در این شماره است.

از دیگر مقاله های این شماره از فصلنامه می توان به مقاله ی «ارائه یک مدل تصمیم گیری چندمعیاره جهت تعیین مناسب ترین راهبرد انتقال فناوری توربین های بادی: مطالعه موردی از صنعت انرژی باد در ایران» و مقاله ی« کاربرد مهندسی مکاترونیک در توسعه فناوری ماشین آلات کشاورزی صنعتی (چالش ها و راه‌کارها)» اشاره کرد.