دوره تربیت مدیر ارشد حرفه ای توسط مرکز آموزش های تخصصی-کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار می شود

ارتقاء دانش مدیران به صورت نظام یافته، بهبود شرایط کار، افزایش رضایت و امنیت شغلی کارکنان، هم ترازی عوامل موثر درونی یک کسب و کار یا سازمان بخشی از اهداف این دوره آموزشی است.

در این دوره آموزشی، مباحث مربوط رهبری و رفتار سازمانی، توسعه استراتژیک منابع انسانی، مدیریت استراتژیک و مدیریت بازاریابی ارائه می شود.

همچنین، موضوع مدیریت مالی، کلیات حقوق تجارت، کارگاه آموزشی تفکر سیستمی، کارگاه آموزشی مدیریت زمان، آشنایی با اصول،‌ فنون و هنر مذاکره، بصورت جامع بیان می شود.

مرکز آموزش های تخصصی- کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با بیش از ۲۷ سال سابقه فعالیت در ارائه مشاوره و آموزش های تخصصی و مدیریتی و با بهره گیری از ۱۰ دپارتمان تخصصی، طراحی و برگزاری دوره های تربیت کارشناس را در حوزه های مختلف مهارتی به صورت ترمیک در دست اجرا دارد.

برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۶۶۰۷۵۶۲۴ تماس بگیرید و یا به سایت www.sctae.info مراجعه نمایید.