مهلت استفاده از یارانه خدمات آزمایشگاهی برای سرآمدان و فارغ‌التحصیلان پسا دکتری تمدید شد

تمدید مهلت استفاده از باقی مانده یارانه دریافت خدمات آزمایشگاهی از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‎های راهبردی، برای برگزیدگان فدراسیون سرآمدان علمی ایران و فارغ‌التحصیلان منتخب پسا دکتری خارج از کشور

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد: با هدف تسهیل دریافت خدمات آزمایشگاهی و کمک به توسعه پژوهش‌های آزمایشگاهی، یارانه‌های مختلفی برای دریافت خدمات آزمایشگاهی به پژوهشگران، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان تخصیص داده شده است.

باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، این یارانه را به پژوهشگران ارایه می‌کند و اشخاص حقیقی و حقوقی دارای اعتبار، می‌توانند از همه اعضای شبکه آزمایشگاهی در سراسر کشور خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز خود را دریافت کنند.

به دلیل محدودیت زمانی استفاده از اعتبارات ایجاد شده در سامانه خدمات آزمایشگاهی باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی تا پانزدهم آذرماه جاری، با تأمین اعتبار مجدد از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهلت استفاده از باقی‌مانده یارانه ارایه شده برای اعضای باشگاه سرآمدان علمی ایران و همچنین فارغ‌التحصیلان پسادکتری خارج از کشور، تمدید شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی و یا به باشگاه مشتریان این شبکه، مراجعه نمایید.

برای آشنایی و تماس با آزمایشگاه های سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف که عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی هستند، روی عناوین کلیک نمایید.

آزمایشگاه تخصصی متالورژی
آزمایشگاه اپتیک
آزمایشگاه لایه نشانی لایه نازک
آزمایشگاه میکروالکترونیک