همایش موقعیت هوش تجاری در کسب و کار و جایگاه آن در ایران

معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار می کند:
همایش موقعیت هوش تجاری در کسب و کار و جایگاه آن در ایران

باتوجه به اهمیت علوم داده و هوش تجاری در برنامه ریزی و تصمیم گیری های کسب و کار های امروزی، معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، همایش«موقعیت هوش تجاری در کسب و کار و جایگاه آن در ایران» را برگزار می کند.

در این همایش که با هدف ارتقاء سطح دانش و آشنایی هرچه بیشتر افراد با این حوزه نوین برگزار می شود، سخنرانان در زمینه ی علوم داده، داده کاوی و هوشمندی کسب و کار به عنوان بخشی از محورهای همایش سخنرانی می کنند.

یگانه راهکار مدیریت بهتر سازمان ها و داده کاوی و ثروت آفرینی سازمان ها از دیگر محورهای این همایش می باشد.

همایش موقعیت هوش تجاری در کسب و کار و جایگاه آن در ایران چهارشنبه ۳۰ آبان ماه از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۲۰ در سالن تابش برگزار می شود.

سخنران این همایش دکتر جمال شهرابی بنیانگذار دانش داده کاوی در ایران می باشد.
همچنین در این همایش از ۳ تحلیلگر ارشد داده نیز جهت ارائه تجربیات، دعوت شده است.

علاقمندان به حضور در همایش موقعیت هوش تجاری در کسب و کار و جایگاه آن در ایران می توانند با شماره ۶۶۰۷۵۶۲۶ تماس حاصل نموده و ثبت نام نمایند.

لازم به ذکر است شرکت در این همایش برای عموم آزاد و رایگان می باشد.