به همت مجتمع آموزشی شهید مهدوی و با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار می شود:همایش فرهنگی – پژوهشی بحران آب

به منظور ارتقاء سطح دانش و آگاهی دانش آموزان به عنوان نسل آینده ی کارشناسان و متخصصان کشور و ایجاد انگیزه و علاقه در آنان برای توجه به آسیب های موجود در حوزه ی آب و ارائه راهکارهای برون رفت از مشکلات، همایش فرهنگی-پژوهشی بحران آب به همت مجتمع آموزشی شهید مهدوی و با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف و چند سازمان فعال در حوزه ی آب، در این مجتمع برگزار می شود.

در این همایش که با همکاری و حمایت انستیتو آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف، آموزش و پرورش و شرکت آب و فاضلاب و شهرداری منطقه یک تهران، شرکت آب منطقه ای تهران در مجتمع آموزشی شهید مهدوی برگزار می شود، کارشناسان حوزه ی آب با ایراد سخنرانی، مشکلات موجود و راه های برون رفت از این مشکلات را ارائه می کنند.

همچنین در نمایشگاهی که در حاشیه همایش فرهنگی – پژوهشی بحران آب برگزار می شود، فعالیتهای دانش آموزان مجتمع آموزشی شهید مهدوی در قالب شعر، موسیقی، نقاسی، فیلم کوتاه، نمایش، عکاسی و دست سازه ها در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می گیرد.

در این همایش مهندس علی مهدی زاده مدیر آزمایشگاه تکنولوژی و تجهیزات آب و آبیاری و مدیر مرکز خدمات تخصصی توسعه تکنولوژی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در ارتباط با راه کارهای های برون رفت از بحران کم آبی با تمرکز در حوزه آب کشاورزی و تکنولوژی و سامانه های نوین آبیاری، سخنرانی خواهند کرد.

در پانل تخصصی این همایش، چگونگی تدوین واحد درسی در زمینه بحران آب با حضور کارشناسان این حوزه مورد بررسی قرار می گیرد.

این همایش روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه از ساعت ۹ الی ۱۲در مجتمع آموزشی شهید مهدوی برگزار می شود.