همزمان با سالروز میلاد حضرت امام علی النقی (ع) در سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد: تقدیر از جهادگران برگزیده و دانش آموزان ممتاز خانواده های اعضای سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف

مراسم جشن اعیاد قربان و غدیر و سالروز میلاد حضرت امام علی النقی(ع) و گرامیداشت سی و هفتمین سال تاسیس جهاد دانشگاهی با حضور اعضای خانواده های جهادگران جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار و از جهادگران برگزیده و دانش آموزان ممتاز خانواده ها تقدیر شد.

در ابتدای مراسم پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، مهندس حاجیلو رئیس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با تبریک اعیاد قربان و غدیر و میلاد امام هادی (ع) و تقدیر و تشکر از حضور خانواده ها و فرزندان اعضای این سازمان و تبریک به جهادگران برگزیده خطاب به حاضران گفت: به نظر من همه ی اعضای این سازمان که بیش از ۲۵۰ نفر هستید، همگی جزو جهادگران نمونه و برگزیده اید؛ چرا که با همدلی و همراهی شما، علیرغم تاثیرپذیری سازمان از رکود اقتصادی کشور توانسته ایم دستاوردهای ارزشمندی داشته باشیم.
وی در ادامه اظهار داشت: کاری که در سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف می شود، توسعه فناوری است؛ توسعه ای که به استقلال کشور کمک می کند. تلاش ما این است که با توسعه تولید تجهیزات در داخل کشور و ارتقاء کیفیت آنها بتوانیم هزینه ی تولید را در کشور کاهش دهیم. به گونه ای که در بازار داخلی، تجیزات با کیفیت بهتر، ارزان تر به دست مشتری برسد و کشورمان را از وابستگی به کشورهای خارجی بی نیاز سازد.

مهندس حاجیلو با اشاره به نمونه ای از فعالیتهای سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در زمینه ی توسعه فناوری که نتیجه ی آن خودکفایی کشوررا به دنبال داشت و تاکید بر ارزش فعالیتهای پدران و مادرانی که با حداقل انتظار سالهاست به عنوان عضوی از جهاد دانشگاهی فعالیت ارزشمندی انجام می دهند خطاب به فرزندانی که در مراسم حضور داشتند گفت:در دوران تحریم، کشورهای اروپایی و امریکا دست بر گلوکاه اقتصادی کشور که صادرات نفت خام بود، دست گذاشته بودند. آنها هم از نظر مالی و هم فنی ما را تحریم کردند و تجهیزات یدکی در حوزه ی صادرات نفت را تامین نمی کردند. فعالیت هایی که پدران و مادران شما و همکاران آنها در جهاددانشگاهی انجام دادند این بود که آمدند یک سری تجهیزات را در این زمینه بومی سازی نموده و نصب و راه اندازی کردند، در نتیجه وابستگی کشور را به دیگران کاهش دادند.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با روایتی از امام هادی (ع) که فرموده اند: علم و دانش بهترین یادبود برای انتقال به دیگران است، ادب زیباترین نیکی ها است و فکر و اندیشه آینه صاف و تزیین کننده اعمال و برنامه ها است. به سخنان خود پایان داد.

در ادامه ی مراسم دکتر محمد صادق حاجی تاروردی سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی با ابراز خوشنودی از حضور در جمع خانواده ها و فرزندان ممتاز آنان و تبریک اعیاد قربان و غدیر، گزارشی کوتاه از دستارودهای پژوهشکده توسعه تکنولوژی ارائه و در پایان سخنان خود با برگزاری مسابقه ای در بین چند نفر از فرزندان زیر ده سال اعضای سازمان جهادشریف، هدایایی به آنان اهداء کرد.
وی گفت: اگر ما بتوانیم از بودجه های نسبتا ثابت دولت بهره مند شویم خیلی از کارها و فعالیت هایمان را می توانیم برنامه ریزی شده تر انجام دهیم. برای دستیابی به این هدف در یکسال گذشته تلاش برای ایجاد یک ردیف بودجه برای پژوهشکده توسعه تکنولوژی انجام شد و به نتیجه ی خوبی نیز رسید و ما توانستیم با تصویب مجلس مبلغ این ردیف بودجه را افزایش دهیم و تلاش می کنیم در سال آینده رقم بودجه را به رقم بیشتری برسانیم.

دکتر حاجی تاروردی، واگذاری دو ماموریت به جهاد دانشگاهی از سوی دولت در برنامه ی ششم توسعه ی کشور که در زمینه ی توسعه صنعت ریلی و همچنین توسعه فناوری آب شیرین کن و انتقال تکنولوژی آن به کشورمان انجام شد، یکی از موفقیت های جهاد دانشگاهی ذکر نمود و اظهار امیدواری کرد، انشااالله با تلاش همه ی جهادگران و حمایت معنوی و دعای خانواده های جهادگران ، کشور به زودی به خودکفایی صد در صد در این زمینه ها برسد.

وی با اشاره به فعالیت پژوهشکده توسعه تکنولوژی در زمینه ی تحصیلات تکمیلی گفت: هم اکنون ۹ نفر از دانشجویان دکترای پژوهش محوراین پژوهشکده فارغ التحصیل شده اند.
سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی با اشاره به فعالیتهای ارزشمند جهادگران جهاد دانشگاهی در زمان دفاع مقدس گفت: شاید فرزندان جهادگران شریف در این زمینه که در ۸ سال دفاع مقدس، پشتوانه ی علمی و فناوری جنگ را به عهده داشت، کمتر بدانند چرا که در این زمینه کمتر گفته شده است. اینکه تلاش پدر و مادرهای شما و همکاران آنان در جهاد دانشگاهی صنعتی شریف و در دوران جنگ تحمیلی  باعث شد خیلی از این فناوری هایی که در صنعت دفاعی داریم ریشه اش در همین دانشگاه و جهاد دانشگاهی صنعتی شریف اتفاق بیافتد که ما برای همیشه به آن افتخار می کنیم.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برنامه ریزی هایی را در زمینه ی مستندسازی دستاوردهای دوران دفاع مقدس در حوزه ی دانشگاه و جهاد دانشگاهی در دست تهیه دارد افزود: من از همین جا از همه ی همکاران خواهش می کنم اسناد و یا خاطراتی که در این زمینه دارند برای ما ارسال نمایند تا انشاالله بتوانیم این فعالیتها را مستند سازی و منتشر نماییم.
دکتر حاجی تاروردی با یادی از شهدای جهاد دانشگاهی و شهدای مدافع حرم سخنان خود را به پایان رساند.
در این مراسم از جهادگران برگزیده ی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و از ۷۰ نفر از دانش آموزان ممتاز و ۸ نفر از فرزندان دانشجوی خانواده های اعضای این سازمان با اعطای تقدیرنامه و کارت هدیه تقدیر شد.

از میان کارکنان سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف از غلامعلی سینکائی، مصطفی سلم خانی، داوود پازهر، از میان کارشناسان این سازمان از فاطمه کریمی، مهران وحدانی، محسن بنجخی، نسرین سخائیان و علی ازوجی که در سالجاری از سوی دفتر مرکزی جهاددانشگاهی نیز به عنوان جهادگر برگزیده انتخاب شدند تقدیر شد.
از میان مدیران سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف از علیرضا کریمی، سید محسن جناب، رضا پویا، از میان اعضای هیات علمی سازمان از دکتر مرتضی رحمانی، دکتر مرتضی خاکزار و مهندس حسن غیاثی تقدیر شد.

برگزاری کارگاه های آموزشی برای فرزندان اعضای سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، برگزاری نمایشگاه کتاب، اجرای زنده ی موسیقی سنتی، تاتر موزیکال کودک و نوجوان از دیگر برنامه های این مراسم بود که توسط روابط عمومی و با همکاری معاونت فرهنگی و پشتیبانی این سازمان در بعد از ظهر روز چهارشنبه ۱۵ شهریور ماه ۱۳۹۶ برگزار شد.