کارگاه «تکنیک های برتر لجستیک در مدیریت زنجیره تأمین» برگزار می شود

دوره کارگاه آموزشی تکنیک های برتر لجستیک در مدیریت زنجیره تأمین از سوی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری جهاددانشگاهی صنعتی شریف در دانشکده مهندسی صنایع شریف برگزار می شود.

معرفی دوره:

مدیریت زنجیره تأمین به صورت فزاینده ای مورد توجه بخش صنعت و خدمات قرار گرفته است. از نگاه عملیاتی مدیریت زنجیره تأمین به مجموعه تکنیک هایی اطلاق می شود که براساس آن هماهنگی و همکاری هدفمند بین واحد های صنعتی و خدماتی شکل می گیرد. در این میان برخی از تکنیک ها نظیر:

Transshipment, Quick response, VMI Cross Docking, Continous replenishment
و نقش بسزایی در برقراری هماهنگی، کاهش هزینه ها و افزایش سطح سرویس به مشتریان دارد.

در بخش اول این کارگاه در خصوص تکنیک های برتر لجستیکی بحث و بررسی کافی صورت می گیرد و سپس در بخش دوم از طریق یک بازی کامپیوتری شبیه سازی شده پویا، جذاب و ساده برخی از جنبه های مهم تکنیک های مذکور مورد بررسی قرار گرفته و اثر این تکنیک ها در کاهش اثر شلاقی نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در انتها به شرکت کنندگان در این کارگاه، گواهینامه معتبر از سوی دانشگاه صنعتی شریف ارائه خواهد شد.

در این کارگاه که پنج شنبه ها ۱۱ و ۱۸ شهریورماه  ساعت ۱۲ الی ۱۸ برگزار می شود،  دکتر محمدرضا اکبری جوکار استاد دانشگاه صنعتی شریف به تدریس خواهد پرداخت.

تخفیف شرکت در دوره برای دانشجویان ۳۵ درصد، ثبت نام گروهی ۳ نفر ۲۰ درصد، بیش از ۳ نفر ۳۰ درصد است و علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند به سایت http:// sctae.info   مراجعه کنند.

همچنین، جهت کسب اطلاعات بیشتر با پست الکترونیکی :sctae@jdsharif.ac.ir  و تلفن۶۶۰۷۵۲۳۴-۰۲۱  در ارتباط باشید.