نخستین نشست علمی تخصصی از سلسله نشستهای توسعه فناوری با محوریت بومی سازی آب شیرینکنهای اسمزمعکوس از سوی معاونت پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با همکاری مرکز توسعه تکنولوژی و حمایت معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در تاریخ ۱۸ دی ماه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، علی مهدی زاده دبیر علمی این جلسه با توجه به چالشهای پیش روی کشور در حوزه آب و اهمیت حوزههای فناوری آب شیرینکنهای اسمزمعکوس، برگزاری جلسات علمی و تخصصی در این حوزه را با حضور مهندسین و فناوران، مجریان و بهره برداران بخش خصوصی، شرکتهای دانش بنیان و شرکتهای مطرح در این حوزه و سایر ذینفعان مهم ارزیابی نمود و ادامه داد: با توجه به سابقه فعالیت سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در این حوزه و توانمندی جهاددانشگاهی در ایجاد پیوند میان دانشگاه و صنعت و ایجاد زیست بوم فناوران و نوآوران با بهرهمندی از توان و ظرفیتهای صنعت کشور و با در نظر گرفتن منفعت عام میتواند، با شبکه سازی خبرگان، در پیگیری تا حصول نتیجه بومی سازی و شبکه سازی فعالیتهای این حوزه را مدیریت نماید.
مهندس علی مهدی زاده در ادامه با اشاره به اینکه طرح «انتقال و تعمیق ساخت داخل اجرای آب شیرینکن اسمز معکوس» از سال 1401 به عنوان طرح پیشران و دانش بنیان و کارآفرین در برنامه جهاددانشگاهی قرار داده شده است، اضافه کرد: برگزاری سلسله نشستهای علمی تخصصی فرصتی است تا با همگرایی و هم افزایی نخبگان و متخصصان، شرکتهای مطرح در این حوزه و همراهی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بتوانیم در زمینه انتقال فناوری فعالیت نموده و در مسیر بومی سازی فناوریهای راهبردی و مورد نیاز کشور از جمله آب شیرین کن اسمزمعکوس موفق باشیم.
گفتنی است، در این جلسه مهندس علی محمد قول بیگی رئیس هیات مدیره و معاون فنی شرکت رعد آب جنوب سخنرانی جامعی در خصوص چالشها و دستاوردهای ساخت داخل آب شیرین کنها داشت که با استقبال حضار مواجه شد.
همچنین مهندس علی رحیمیان مدیر عامل شرکت ماشینهای دوار خاور طوس در سخنرانی دوم نشست با معرفی مبانی طراحی ساخت و پمپ های اسمز معکوس و تجهیزات بازیابی انرژی مرتبط ضمن اشاره به دستاوردهای حاصل شده در این زمینه، به ارائه توضیحات مبسوطی در این خصوص پرداختند. ایشان ضمن تحلیل های فنی، چالش های تولید پمپ های فشار بالا مخصوص آب دریا را مطرح نمودند و تجربیات ارزنده این شرکت در مسیر دستیابی به تکنولوژی و تعمیق ساخت داخل را به اشتراک گذاشتند.
در قسمت پایانی این نشست حاضرین با ابزار تمایل به ادامه این جلسات، سطح فنی و تخصصی نشست را بالا توصیف نموده و نسبت به تبادل نظرات فنی و مدیریتی و راهکارهای توسعه فناوری در این حوزه پرداختند.
در این جلسه خانم مهندس رشیدی نماینده ستاد آب و انرژی و محیط زیست معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر محمد مهدیارفر مدیر عامل شرکت پالا فرآیند راستین، دکتر محمدحسین سعیدی استاد مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، دکتر محمدصادق تاروردی عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، مهندس مرجانه میرزایی مدیر مرکز توسعه تکنولوژی و جمعی دیگر از مدیران، کارشناسان و اعضای هیات علمی به میزبانی خانم مهندس فاطمه حافظی معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف حضور داشتند.
گفتنی است سلسله نشستهای توسعه فناوری با هدف تقویت ظرفیتهای داخل کشور در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار خواهد شد و نشستهای حوزه فناوری آب شیرین کن در ادامه باحضور ذینفعان این حوزه تخصصی ادامه خواهد داشت.
بدون نظر