1. اخبار سازمان
  2. مدرسه مجازی جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار می کند: همایش جمع بندی دروس ریاضی، حسابان، هندسه و گسسته
مدرسه مجازی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، در راستای مأموریت اجتماعی خود و به منظور توسعه و گسترش آموزش های پیشرفته علمی دانش آموزان پایه دوازدهم رشته‌های ریاضی و تجربی، همایش جمع بندی دروس ریاضی، حسابان، هندسه و گسسته ویژه کنکور را با همکاری اساتید مجرب و بنام این دروس، برگزار می کند.

این همایش در روزهای پنجشنبه و جمعه نهم و دهم مرداد ماه سال جاری برگزار
می شود.

دانش‌آموزانی که در آستانه آزمون‌های پایان سال تحصیلی و کنکور می‌باشند، می‌توانند از محتوای آموزشی تولید شده در مدرسه مجازی شریف به صورت حضوری و مجازی بهره مند شوند.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت sharifschool.com مراجعه نمایند.

مطلب قبلی
«الگو» با محوریت جهاد دانشگاهی به روی آنتن شبکه چهار می‌رود
مطلب بعدی
جهاددانشگاهی صنعتی شریف در رسانه ها/ به مناسبت چهلمین سال تاسیس جهاد دانشگاهی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.