1. اخبار سازمان
  2. دوره آموزش سواد رسانه ای با عنوان کودک و رسانه، ویژه همکاران سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد

به منظور آشنایی اعضای سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با مزایا و معایب فضای مجازی برای کودکان، دوره آموزش سواد رسانه ای به همت معاونت فرهنگی این سازمان برگزار شد.
دلایل عدم استفاده کودکان از گوشی و دسترسی به اینترنت و فضای مجازی، آسیب های ناشی از استفاده بی رویه فرزندان از این ابزارهای ارتباطی، هشدارهای لازم برای والدین از جمله ی محورهای این دوره ی آموزشی بود که دکتر شاه قاسمی استاد سواد رسانه ای دانشگاه تهران، آنرا ارائه کردند.
 در این دوره ی آموزشی که 21 و 22 تیرماه برگزار شد 25 نفر از اعضای سازمان جهاددانشگاهی شرکت کردند.
گزیده ی نکاتی که در این جلسات به آن اشاره و راه حل میدانی و اقتضایی که برای ایمن سازی محیط فرزند در برابر رسانه بیان شد:
– کودکان را به دلایل (نبود تجربه، فقدان بلوغ، رشد شناختی، رشد عاطفی و رشد اخلاقی) یک مخاطب خاص  بدانیم و به نکات زیر در برخورد با آنان توجه کنیم.
– بچه ها در کنار هم سن و سالهای خود تجربه های خوبی به دست می آورند و آنچه که از آنها یاد می گیرند به مراتب بهتر است از آنچه که در کنار بزرگترها کسب می کنند.
– به نقش هوش سیال، هوش بلورین، هوش عاطفی، بردباری در برابر ابهام و ناشتابزدگی در رفتار و عکس العمل کودکان توجه شود.
– محیط زندگی  آنها را در شرایط طبیعی قرار دهیم. همراه کودکان فیلم ببینیم.
– بچه ها روابط واقعی با افراد واقعی برقرار کنند.
– با فرزندانمان صحبت کنیم. آنها به گمنامی احتیاج دارند تا طبیعی بزرگ شوند (شهرت کودکان را از مسیر طبیعی رشد دور می کند)
– نگرش خودمان را نسبت به عشق اصلاح کنیم.
– کودکان مقلدهای خوبی هستند آنچه می خواهیم باشند بدان عمل کنیم. به آنها درس اخلاق ندهیم از مخاطرات و زیان های رسانه با آنان صحبت کنیم (آدمی منفعت طلب است در صورتی که بداند منافعش به خطر می افتد می پذیرد)
– کودکان را بزرگ نپنداریم و با آنها گفتگو و راهنمایی کنیم.

مطلب قبلی
هفتمین کنگره راهبردی و نمایشگاه نفت و نیرو
مطلب بعدی
کاهش هزینه ۷۰ درصدی خرید خارجی با طرح فناورانه‌ی «ساخت موتورهای هیدرولیکی درون چاهی حفاری»/انجام فاز اول تا پایان شهریورماه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.