1. اخبار سازمان
  2. معاونت آموزش سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار می کند: دوره مدیریت کسب و کار (گرایش بازاریابی) MBA in Marketing
اخبار سازمان
QR Code

معاونت آموزش سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، دومین دوره مدیریت کسب و کار با گرایش بازاریابی – MBA in Marketing را در اردیبهشت  ماه سال 1401 به صورت الکترونیکی(آنلاین) برگزار می کند.

این دوره آموزشی، به مدت 300 ساعت و در طول 10 ماه در دپارتمان مدیریت کسب و کار معاونت آموزش جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار می شود.

در دوره های مدیریت کسب وکار(MBA) دانش پذیران (شامل صاحبان کسب و کار و علاقمندان به مباحث و موضوعات بازاریابی) به کسب مهارت در زمینه های خلاقیت و نوآوری، مدیریت، بازاریابی و فروش، مفاهیم مدیریت بازاریابی بصورت کاربردی می پردازند.

متناسب سازی قواعد بازاریابی و برند سازی در کسب و کار دانش پذیران دوره، آشنایی کامل با نحوه شناسایی، خلق و بهره برداری از فرصت ها، شناسایی چالش های کسب و کار و تقویت تفکر راه حل محور، ایجاد ذهنیت و همچنین روحیه کارآفرینی برای خلق ارزش در کسب و کار از دیگر محورهای آموزشی دوره های مدیریت کسب وکار(MBA) می باشد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 67641680 -021 تماس حاصل فرمایند.

مطلب قبلی
فعالیت های سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در دوران دفاع مقدس مستندسازی می شود
مطلب بعدی
دعوت به همکاری نیروی امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.