1. اخبار سازمان
  2. بازدید مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران از سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف

در حاشیه ی بازدید مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران و چند تن از مدیران و کارشناسان این شرکت از سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، در جلسه ای با حضور رئیس، معاون پژوهشی و سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی این سازمان، بهره گیری از توانمندی های علمی آزمایشگاه های تخصصی، گروه ها و مراکز در زمینه ی نظارت فنی و مدیریت پروژه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این بازدید، میهمانان با حضور در آزمایشگاه های لایه نشانی، الکترونیک، تجهیزات آب و آبیاری(فناب)، متالورژی، مرکز خدمات تخصصی ساخت و تولید و نمایشگاه دائمی، با فعالیتهای سازمان آشنا شدند.

این بازدید پیرو مذاکرات انجام گرفته به منظور ارائه خدمات مشاوره و نظارت در پروژه های کلان مرتبط با توسعه فناوری تجهیزات توربین و LNG انجام پذیرفت.

دکتر پاک سرشت مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران و مدیران این شرکت اظهار امیدواری کردند در آینده ی نزدیک با انعقاد قراردادهایی از خدمات سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در اجرای پروژه های حوزه پژوهش و فناوری و به عنوان بازوی اجرایی در زمینه ی نظارت فنی و مدیریت پروژه های این شرکت استفاده کنند.

این بازدید و جلسه مشترک، عصر روز سه شنبه ۱۲ دی ماه انجام شد.

مطلب قبلی
معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار می کند:کارگاه عملی مدیریت پروژه حرفه ای
مطلب بعدی
اعطای مجوز انجام آزمون های استاندارد ایمنی تجهیزات فناوری اطلاعات، از سوی سازمان تنظیم مقرارت و ارتباطات رادیوئی کشور به سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.