سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در راستای فعالیتهای تحقیقاتی و اقدامات مربوط به تولید ملی و بومی سازی دانش و تکنولوژی آب شیرین کن ها، دوره آموزش تخصصی، مبانی و راهبری آب شیرین کنهای اسمز معکوس را با هدف پاسخگویی به نیاز روزافزون متخصصان و کارشناسان این حوزه برگزار می کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، مهندس علی وفا مدیر مرکز آموزشهای تخصصی کاربردی سازمان در این خصوص گفت: این سازمان با تکیه بر تخصص و تعهد نهاد جهاددانشگاهی در خدمترسانی مردم و با توجه به نیاز کشور به فناوری آب شیرین کن و تامین آبآشامیدنی سالم و پایدار، بیش از دو دهه است که در این زمینه فعالیتهای متعددی را در زمینه تحقیقات و توسعه فناوری به انجام رسانیده است.
وی با اشاره به اینکه؛ اسمز معکوس، روشی کارآمد در حذف آلایندهها و بهبود کیفیت آب است و در نتیجه، نقش مهمی در تأمین آب آشامیدنی سالم و پایدار ایفا میکند، افزود: در همین راستا مرکز آموزشهای تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی شریف با هدف ارتقاء و انتقال دانش تخصصی آب شیرین کنها بنابر نیاز و درخواست صنایع مختلف، دورههای آموزشی تخصصی در زمینه فناوری اسمز معکوس را تدوین نموده است.
وفا در ادامه اضافه کرد: این دورههای آموزشی در راستای پاسخ به نیاز صنایع مختلف توسط اساتید و خبرگان صنعتی تدوین شده و در انتها شرکتکنندگان با مبانی تئوری فرایند اسمز معکوس، مدلهای غشایی و سایر مبانی آب شیرینکنهای اسمز معکوس آشنا خواهند شد.
مدیر مرکز آموزشهای تخصصی کاربردی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با تاکید بر این نکته که؛ آموزشهای تکمیلی در کنار آغاز این طرح با هدف ارتقای سطح دانایی و توانایی، گامی بلند در جهت توسعه و پیشرفت پایدار کشور محسوب میشود، تصریح کرد: در این راه با بهرهگیری از این فناوری و ارتقای دانش فنی، میتوان به آیندهای روشنتر امیدوار بود.
لازم به ذکر است، اولین دوره با عنوان مبانی و راهبری آب شیرین کنهای اسمز معکوس بر اساس نیاز و درخواست شرکت توسعه صنایع نفت و گاز سرو با موفقیت تدوین و برگزار گردید و مرکز آموزشهای تخصصی کاربردی سازمان جهاددانشگاهی آمادگی دارد تا با توجه به نیاز کشور و صنایع این دوره را با درخواست سایر مراکز مرتبط، برگزار نماید.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 67641999-021 تماس حاصل نموده و یا به بخش آموزش سایت سازمان به آدرس www.jdsharif.ac.ir مراجعه نمایند.