1. معرفی و ساختار سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف

سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شريف از سال 1359 با هدف استمرار آرمان های انقلاب فرهنگی، گسترش روحيه تحقیق و بهره برداری از يافته های پژوهشی، ارتقای سطح علمی خدمات تخصصی و گسترش طرح های كاربردی – نيمه صنعتی، ارتقاء و توسعه آموزش های علمی، مهارتی، کاربردی  و شغل محور و همچنين توسعه برنامه های فرهنگی، فعاليت خود را آغاز كرده است.

اين سازمان با اتكا به تعهد و دانش تخصصی اعضای خود و با بهره مندی از فضاها، امكانات و تجهيزات آزمايشگاهی و كارگاهی، به توانايی های تخصصی ويژه ای در رشته های فنی و مهندسی دست يافته و طی بيش از حدود چهل سال فعاليت علمی، ضمن همكاری با مراكز تحقيقاتی صنايع مختلف كشور، بيش از 2000 طرح و پروژه تحقيقاتی را در راستای رفع نیازهای صنعتی کشور، با تأکید بر آموزش های تخصصی، با موفقيت اجراء كرده است.

اين سازمان تحقيقاتی و توسعه فناوری در سال 1379 اقدام به تأسيس پژوهشكده توسعه تكنولوژی صنعتی نمود، كه در حال حاضر با داشتن موافقت قطعی از وزارت علوم، تحقيقات و فناوری فعاليت می كند.

معرفی و ساختار سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف
محورها و زمینه های کاری در راستای ماموریت سازمان:

• اتوماسیون و مکاترونیک
• اندازه گیری و ابزاردقیق
• سامانه های تولید، مدیریت و تبادل اطلاعات
• توسعه تکنولوژی صنعتی

ارزش های محوری سازمان:
• پروژه محوری و مشتری مداری
• بهره مندی از نیروهای متعهد و متخصص
• تلاش در جهت جلب اعتماد صنعت، دانشگاه و جامعه
• چابکی در حل مسأله
• مرجع تشخیص و حل مسائل کلان کشور
• اقتضا محوری و سرعت عمل در حل مسائل اقتضایی کشور

این ارزش ها که ریشه در گذشته و باورهای اعضای سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف دارد، خطوط راهنمایی برای تصمیمات و اقدامات راهبردی این سازمان است.
ارزش‏های محوری، نماد فرهنگ سازمانی این مجموعه است و اعضا به آن وفادارند.

آرم باکیفیت سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف- فارسی

آرم با کیفیت سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف- انگلیسی