1. اخبار سازمان
  2. امضاء تفاهم نامه توسعه فناوری بازیافت اسید بین پژوهشکده توسعه تکنولوژی و شرکت فولاد غرب آسیا
اخبار سازمان

امروز 19 بهمن ماه، هم زمان با برگزاری سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران
تفاهم نامه توسعه فناوری بازیافت اسید بین پژوهشکده توسعه تکنولوژی و شرکت فولاد غرب آسیا امضاء شد.

در هشمین روز از دهه مبارک فجر چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در راستای تحقق شعار سال 1400، مبنی بر ” تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها” تفاهم نامه توسعه فناوری بازیافت اسید، بین پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و شرکت فولاد غرب آسیا منعقد شد.
اجرای این تفاهم نامه که هم زمان با برگزاری سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران به امضاء دکتر سید محمد طباطبایی رییس پژوهشکده توسعه تکنولوژی و مهندس خلیقی مدیرعامل شرکت فولاد غرب آسیا رسید، یک و نیم میلیون یورو صرفه جویی ارزی برای کشورمان خواهد داشت.

دکتر طباطبایی در این زمینه اظهار داشت: هم اکنون شرکت فولاد غرب آسیا برای توسعه تکنولوژی بازیافت اسید کلریدریک از اسید سوخته، یک پایلوت با ظرفیت یک تن در روز را با همکاری پژوهشکده توسعه تکنولوژی در دست اجرا دارد.
رئیس پژوهشکده توسعه تکنولوژی گفت: فناوری این فرآیند در فاز آزمایشگاهی ایجاد  شده، فاز طراحی مفهومی، پایه و تفصیلی نیز خاتمه یافته و در محل نصب قرار دارد. لذا تفاهم شد پس از راه اندازی فاز پایلوت نسبت به انعقاد قرارداد همکاری در خصوص طراحی و احداث کارخانه بازیافت اسیدکلریدریک از اسیدسوخته به روش تبخیری با ظرفیت ۳۰ تن در روز پس از اخذ مجوزهای لازم اقدام شود، که تفاهم نامه فوق در راستای این هدف با شرکت فولاد غرب آسیا به امضا رسید.

مطلب قبلی
امضاء تفاهم نامه همکاری های علمی – آموزشی بین سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و شرکت نگارخودرو
مطلب بعدی
طراحی، ساخت تجهیزات و نصب دستگاه اندازه گیری ابعاد در حالت گرم در کارگاه نورد 500 شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان به همت متخصصان جهاددانشگاهی صنعتی شریف

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.