رئیس جهاد دانشگاهی صنعتی شریف: اهدافی که به خاطر آن جهاددانشگاهی شکل گرفته است، باید توسط اعضای جوان این نهاد با روحیه جهادی دنبال شود

  1. اخبـار
  2. اخبار سازمان
  3. رئیس جهاد دانشگاهی صنعتی شریف: اهدافی که به خاطر آن جهاددانشگاهی شکل گرفته است، باید توسط اعضای جوان این نهاد با روحیه جهادی دنبال شود
اخبار سازمان
QR Code
رئیس جهاد دانشگاهی صنعتی شریف: اهدافی که به خاطر آن جهاددانشگاهی شکل گرفته است، باید توسط اعضای جوان این نهاد با روحیه جهادی دنبال شود

دکتر آخوندی با بیان اینکه سیستم مدیریت منابع انسانی در جهاد دانشگاهی از آغاز فعالیت این نهاد تاکنون به گونه ای است که اکثر نیروهای متخصص و دلسوز این نهاد را از تفکر کار کردن بر اساس سیستم کارمندی دور نگه داشته است، گفت: این موضوع مسئولیت مدیران فعلی را که باید خود، الگوی یک نیروی جهادی باشند، برای حفظ و توسعه این فرهنگ، سنگین تر کرده است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با بیان اینکه ما با مراجعه به تاریخچه فعالیت جهاد دانشگاهی در دهه اول فعالیت آن، به شکل گسترده ای با اجرای پروژه ها در قالب فرهنگ جهادی روبرو هستیم، بیان داشت: نسل اول جوانانی که پایه گذار این نهاد بودند واقعا با فدا کردن جوانی و علاقمندی های خود در زندگی شخصی و بدون هیچ چشمداشتی مهمترین پروژه های دفاعی و غیر دفاعی را به سرانجام رساندند.

وی گفت: بخشی از این نیروها که مسئولیت انجام فعالیتهای بر زمین مانده‌ی زیادی را عهده دار بوده اند، هم اکنون به عنوان پیشکسوت این نهاد به عنوان کسانی که فقط چند سال تا بازنشستگی آنها باقیمانده است یا با عنوان همکار یا مشاور در کنار جوان ترها حضور دارند؛ که من به عنوان یادآوری به خودم و دیگر مدیران جوان این نهاد می گویم که باید قدر پیشکسوتان جهاد دانشگاهی به عنوان منبع با ارزش سرمایه های ذهنی و فکری بیش از پیش مد نظر باشد تا بتوانیم از تجربیات آنها در این دوره که سختی آن کمتر از دوران جنگ تحمیلی نیست، بهره بگیریم.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه من دنبال شعار دادن نیستم و به عنوان کسی که بعد از سالها فعالیت در جهاد دانشگاهی، مدتی در بیرون از این نهاد هم فعالیت کرده ام می گویم این نهاد برای همه ی اعضای آن به ویژه برای اعضایی که به عنوان پیشکسوتان جهاد دانشگاهی می شناسیم، حکم باغی را دارد که تک تک درختانش به دست آنها کاشته و به ثمر رسیده است، پس طبیعی است که آنها نگران آباد ماندن آن باشند. این نگرانی برای حفظ آبادانی یک نهاد بخشی از فرهنگ جهادی است که باید تبلیغ و تقویت شود.

دکتر آخوندی در ادامه اظهار داشت: در سالهای پیش رو هر کدام از ما دیر یا زود طبق مقررات کشوری به سن بازنشستگی می رسیم، باید طوری کار کنیم که این نگرانی برای آباد ماندن در ما هم باشد و دغدغه ی کمک و همراهی با جوان ترها را داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه باید دید فرابخشی را در خود تقویت کنیم گفت: گاهی افراد چون فقط به بخش های خود توجه دارند نمی توانند عظمت فعالیتهایی که در دیگر بخش های جهاد دانشگاهی انجام می شود متوجه شوند و ببینند.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی افزود: وقتی ما دور هم جمع می شویم و کاری را شروع می کنیم تا وقتی آن کار تمام نشده، یک کار نیمه تمام است.

پس ما همه در برابر اهدافی که جهاد دانشگاهی بر اساس آن شکل گرفته است مسئول هستیم. باید ببینیم هدف از تشکیل جهاد دانشگاهی چه بوده. آیا به این هدف رسیدیم. اگر رسیدیم باید حافظ و توسعه دهنده آن باشیم و اگر هنوز مسافتی با آن فاصله داریم باید کار پیشکسوتان خود را با روش هایی نو دنبال و تمام کنیم و توسعه دهیم.

رئیس جهاد دانشگاهی صنعتی شریف: اهدافی که به خاطر آن جهاددانشگاهی شکل گرفته است، باید توسط اعضای جوان این نهاد با روحیه جهادی دنبال شود

دکتر علیرضا آخوندی در مصاحبه ی خود که به مناسبت چهلمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی انجام شد، با اشاره به ظرفیت های تخصصی در حوزه های فعالیت سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف نیز گفت: جهاد دانشگاهی، به ویژه جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در فعالیت های مربوط به مهندسی معکوس و تدوین و انتقال دانش فنی و تکنولوژی اقدامات با ارزشی را در طول ۴ دهه فعالیت خود در حوزه های دفاعی و غیردفاعی انجام داده و در این زمینه ها محصولاتی را برای صنایع مختلف طراحی و تولید کرده که برای اولین بار در ایران انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با اشاره به زمینه های فعالیت این سازمان اظهار داشت: دانش،تکنیک و تکنولوژی که توسط متخصصان ما در طول این سالها و با اجرای بیش از ۲۴۰۰ پروژه در حوزه های اتوماسیون و مکاترونیک، فناوری اطلاعات، اندازه‌گیری و ابزار دقیق، توسعه تکنولوژی صنعتی، مواد پیشرفته، حوزه خدمات آزمایشگاهی و فعالیت های آموزشی و فرهنگی بدست آمده است، دارایی با ارزشی است که با بهره گیری از روش های جدید و با توجه به نیاز امروز جامعه و صنعت، مسیر و سرعت ما رابرای رفع نیازهای صنایع دفاعی و غیر دفاعی تسهیل و سرعت بخشیده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مهمترین سرمایه سازمان ما، سرمایه های انسانی و مغزافزار آن است گفت: این توانمندی و سرمایه ی موجود هم اکنون انجام بخشی از نیازهای صنعت در زمینه طراحی و ساخت نیازمندی حوزه های نفت و گاز، هوافضا، حمل و نقل(ریلی و خودرو)، کشاورزی، پدافند غیرعامل(حفاظت الکترونیکی)،تجهیزات اپتیکی و … را عهده دار شده است.

دکتر آخوندی، به بخشی از فعالیت های این سازمان در حوزه ی دفاعی و غیر دفاعی اشاره و همه ی این فعالیت ها را در راستای اهداف نظام برای رفع مشکلات کشور با تکیه بر توانمندی داخلی و رونق تولید ذکر کرد.

دکتر آخوندی با اشاره به وضعیتی که هم اکنون کشور ما به دلیل تحریم های ناجوانمردانه در آن قرار گرفته است افزود: تمام تلاش متخصصان این سازمان بر آن قرار گرفته است که در راستای رفع نیاز صنایع مختلف و رونق تولید و کمک به ایجاد اشتغال، طرح ها و پروژه هایی که در حوزه ی فعالیت هایمان به ما واگذار می شود، با کیفیت مورد نظر صنعت و در موعد مقرر و با مدنظر قرار دادن امکان تولید و تجاری سازی در سطح کشور و منطقه در اختیار آنها قرار دهد.

رئیس جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با اشاره به اینکه فعالیتهای فنی و مهندسی این سازمان در برخی صنایع کشور بخشی از نیاز آنها به واردات را قطع کرده است، طراحی و ساخت سامانه های تست تجهیزات دوار، ساخت تجهیزات خودرویی، طراحی، تدوین فناوری ساخت ابزارهای درون چاهی نفت، تدوین استاندارد ملی لوازم و تجهیزات آبیاری، طراحی و ساخت دستگاه لوله مغزی سیار و طراحی و ساخت فلوکامپیوتر میترینگ نفت خام را از دیگر دستاوردهای این سازمان در جهت رفع نیازهای این صنایع ذکر کرد.

تدوین دانش فنی و ساخت نمونه عملیاتی تجهیزات واگن‌های مسافری و باری، طراحی و مهندسی معکوس جهت تهیه و تدوین شناسنامه‌های فنی قطعات و تجهیزات مکانیکی صنایع معدنی، طراحی و ساخت دستگاه تمام اتوماتیک موتور برگردان، طراحی و ساخت تجهیزات لایه نشانی نیز از جمله‌ی دستارودهای متخصصان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف است که در این مصاحبه به آن اشاره شد.