2. اخبار گروه اتوماسیون
  3. ارائه آخرین دستاوردهای سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در دهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

ارائه آخرین دستاوردهای سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در دهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت و حفاری خوزستان

به گزارش ایسنا، در این نمایشگاه که به مدت چهار روز در اهواز، محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی خوزستان برگزار می‌شود، مراجعه‌کنندگان می‌توانند از اول لغایت چهارم آذرماه سالجاری از ساعت ۹ صبح الی ۱۷ عصر با مراجعه به غرفه جهاد دانشگاهی در سالن خرمشهر و دیدار با متخصصان این سازمان، اطلاعات مورد نیاز در ارتباط با محصولات و خدمات سازمان جهاد دانشگاهی در حوزه صنایع نفت دریافت کنند.

در طی بیش از ۳۸ سال فعالیت سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، طراحی و ساخت ده ها محصول در حوزه نفت به همت متخصصان این سازمان انجام شده و با موفقیت در این صنعت به بهره برداری رسیده است.

طراحی و ساخت تجهیزات حفاری سیستم لوله مغزی سیار، ابزاردرون چاهی اورشات و موتور هد، موتور درون چاهی، تجهیزات سرچاهی، طراحی و ساخت تجهیزات اندازه گیری و میترینگ از جمله قطعات یدکی فلوکامپیوتر میترینگ، سیستم اندازه گیری سنجش سطح مخازن پالایشگاه، قطعات یدکی ترانسمیترمخازن نفت، قطعات یدکی فلومیتر پره ای پخش فراورده های نفتی، همچنین طراحی و ساخت تجهیزات کنترل و ابزار دقیق از جمله آشکارساز و پایش شعله، سیستم پایش هشدار حرارتی کمپرسور، سیستم کنترل و تست موتور توربین، سیستم کنترل خشک کن برقی هوای مصرفی پالایشگاه بخشی از محصولاتی است که در جهاد دانشگاهی صنعتی شریف طراحی و ساخته شده است.

ارائه خدمات مدیریت پروژه، مشاوره و نظارت، مشاوره و نظارت راه اندازی انستیتو توربین، ارائه خدمات در حوزه شیمی و مهندسی شیمی، طراحی و ساخت تجهیزات ویژه دستگاه شستشوی آلتراسونیک از دیگر فعالیت‌های سازمان در حوزه صنایع نفت است.

لینک خبر ایسنا